marți, 14 decembrie 2010

Industria Masonica

Deja am intrat in elementarul temelor ce le voi dezbate pe acest blog asa ca sa vedem simbolurile transpuse in realitate de catre starurile lumii,dar inainte va ofer imagini cu simbolurile masonice in cazul in care le-ati uitat.





Acum ca aceste semne subliminale sunt cunoscute, sa vedem cum trec ele pe langa ochii nostrii fara a ne da seama ce reprezinda considerand doar ca asa sunt doar unii artisti mai "extravaganti"

NELLY FURTADO,JAY-Z,BEYONCE,LL WAYNE,RIHANNA,KANYE WESTexpunandu-si fara nici o problema"diamantele" cum le place lor sa spuna, inclusiv simbolului de acest gen de pe 1dolar.















OK,am lamuri acest simbol sa luam un altul unul din saluturile specifice masonilor,coarnele facute cu mana,nu reprezinta deloc ceea ce voi stiati pana acum ci sunt simbol masonic.













SURPRIZA?!Actualul si fostul presedinte al Americii,deloc surprinzator dar despre acestia voi vorbi intr-o postare viitoare.
Un al simbol este acoperirea unui ochi cu mana sau scoaterea acestuia in evidenta simbolizand ochiul a tot vazator a lui Horus.Modul in care Justin isi tine mana in jurul ochilui nu inseamna "OK" cum credeati ci este 666,aratatorul cu degetul mare formand un cerc iar celelalte trei degete privite formeaza fiecare cate un 6!
























Iata adevarul despre industria muzicala puternic controlata si cu mesaje precise pe care multi dintre noi nu le inteleg si mai mult decat atat nici nu le observa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu