marți, 14 decembrie 2010

Baphomet

Baphomet este cel caruia ei se inchina,adica Lucifer,care reprezinta pentru ei Dumnezeu.
Acesta este un nume aparut de mult in stenogramele Templierilor in secolul XIV.
Jhon Michael Greer,mason de gradul 33 ne spune in cartea sa "ENCICLOPEDIA SOCIETATILOR SECRETE"  si el ca acesta este idolul lor si ca  a fost si este o prezenta constanta in simbolismul si filozofia oculta.Tot el ne spune ca Baphomet este pentru adeptii societatilor secrete simbolul absolutului fiind reprezentat ca Tapul lui Mades,hermafrodit,pe jumatate om cu falusul acoperit si sanii dezveliti,cu aripi intunecate,cu o torta ce arde intre coarne avand o pentagrama in frunte si cu o mana indreptata spre cer si una aratand in jos vrand sa simbolizeze "precum in cer asa si pe pamant".
Acesta nu este alceva decat Satan in care ocultistii cred si caruia i se inchina mai mult isi vand sufletul acestuia pentru putere,bani si faima.
Veti observa in numeroase videoclipuri capete de cerb sau berbeci pe pereti,acelea nu sunt alceva decat simboluri ale lui Baphomet.
Sa aruncam o privire.



Videoclipurile lui Lady Gaga au fiecare cel putin o singura imagine a lui Baphomet.



In clipul lui Jaz-y veti observa in repetate ori imaginea lui Baphomet care se deruleaza foarte repede,dar veti observa si aceasta imagine foarte foarte scurta.Crucea intre doua gloante.

3 comentarii:

  1. esti jalnic de agramat, dar mai presus de toate ...nedocumantat. nu poti privi o problema obiectiv. daca tot esti atat de mare adept al duhului adevarului si al dumnezeului crestin atunci stii ca el a insuflat omului liberul arbitru. in aceste conditii daca unii vor sa creada in dumenezeu mi se pare la fel de plauzibil ca unii sa creada in baphomet/lucifer/belzebut, de unde rezulta ca blog-ul tau e inutil. te doresti etic, insa nu-ti stiiparametrii.

    RăspundețiȘtergere
  2. citind comentariu tau si postarea mea,nu stiu care din noi e mai agramat :) eu nu am zis nicaieri ca nu Dumnezeu a dat oamenilor liberul albitru (nu arbitru cum inteligenta ta a scris) si mai mult decat atat am postat un video unde este specificat acest lucru asa ca nu stiu care din noi doi este mai nedocumentat,am specificat de la inceputul acestui blog faptul ca nu oblig pe nimeni sa creada, este strict parerea mea indelung documentata ;)doar ca din pacate din cauza oamenilor ca tine fomisti ai banilor a ajuns lumea asta cum a ajuns,din partea mea esti liber si tu si restul sa crdeti in ce vreti si inca ceva nu am specificat nici o religie asa ca nu stiu de unde ai tras tu concluzia cu crestinismul in final nu pot sa iti doresc decat ritualuri placute :) si nu cred ca esti tu in masura sa zici daca acesta e un blog inutil sau nu pentru ca spre dezamagirea ta inca exista oameni care constietizeaza ca lumea e asa ca vor unii ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Incearca sa continui cu postarea de articole pe blog, poate fi un blog foarte bun, evita sa porti polemici cu cititorii, e pierdere de vreme crede-ma. Felicitari pentru tematica blogului.

    RăspundețiȘtergere